Virtual World (Resources for School Staff) » Bell Schedule (after April 26, 2021)

Bell Schedule (after April 26, 2021)

Highlights of Hybrid School Schedule

 

April 26, 2021 (Monday): All Students will have online Advisory from 8:30 to 9:00 a.m. and all other classes are asynchronous on this day.

 

9th and 12th Grade Students (signed up In-Person Learning) come to school on Monday, Wednesday, and every other Friday (defined as COHORT A, see the following calendar). Please click here for a more detailed schedule for your grade.

 

10th and 11th Grade Students (signed up In-Person Learning) come to school on Tuesday and Thursday and every other Friday. (defined as COHORT B, see the following calendar). Please click here for a more detailed schedule for your grade. 

 

All grades Student (signed up as Remote Learning): Engaging in online learning Monday to Friday at home (see the following calendar).  Please click here for a more detailed schedule for your grade. 

 

SCHEDULE FOR MONDAY THROUGH THURSDAY

(Starting on April 27, 2021) 

 

8:30 am – 9:00 am          Zoom Advisory for  Remote Students only;

                                        Students (in person) come at assigned time slots                                        (30 min.)        

9:00 am –   9:30 am         Morning Opening Advisory (in-person only)*                                               (30 min.)       

9:30 am – 10:25 am         Period 1 (Synch. and Asynch.-Incorporating 10 min of SEL Check-in)       (55 min.)        

10:25 am – 11:20 am       Period 2 (Synch. and Asynch.-Incorporating 10 min of SEL Check-in)       (55 min.) 

11:20 am – 11:25 am       Passing Period                                                                                             (5 min.)

11:25 am – 12:05 pm       Lunch                                                                                                           (40 min.)

12:05 pm – 12:10 pm      Passing Period                                                                                               (5 min.)

12:10 pm – 12:40 pm      Student Support Advisory (in-person only)**                                                 (30 min.)

12:40 pm – 1:35 pm        Period 3 (Synch. and Asynch.-Incorporating 10 min of SEL Check-in)         (55 min.) 

1:35 pm – 2:30 pm          Period 4 (Synch. and Asynch.-Incorporating 10 min of SEL Check-in)         (55 min.) 

2:30 pm – 3:30 pm          Teacher Conference Period                                                                          (60 min.)

*At Home Cohort will be given additional asynchronous work.

**At Home Cohort and Remote Students will be given additional asynchronous work.

 

SCHEDULE FOR FRIDAY

(Starting on April 30, 2021) 

 

8:30 am – 9:00 am          Zoom Advisory for  Remote Students only;

                                        Students (in person) come at assigned time slots                             (30 min.) 

9:00 am –   9:30 am            Morning Opening Advisory (in-person only) *                               (30 min.)

9:30 am – 10:15 am            Period 1 (Synchronous and Asynchronous)                                 (45 min.)

10:15 am – 11:00 am          Period 2 (Synchronous and Asynchronous)                                  (45 min.)

11:00 am – 11:05 am          Passing Period                                                                               (5 min.)                 

11:05 am – 11:45 am          Lunch                                                                                             (40 min.)

11:45 am – 11:50 am          Passing Period                                                                               (5 min.)

11:50 am – 12:20 pm          Student Support Advisory (in-person only) * *                               (30 min.)

12:20 pm – 1:05                  Period 3 (Synchronous and Asynchronous)                                  (45 min.)

1:05 pm – 1:50 pm              Period 4 (Synchronous and Asynchronous)                                  (45 min.)

1:50 pm – 2:15 pm              Parent Outreach and Office Hours                                                (25 min.)

2:15 pm – 3:30 pm              Professional Development                                                             (75 min.)

*At Home Cohort will be given additional asynchronous work.

**At Home Cohort and Remote Students will be given additional asynchronous work.

 

Calendar View of School Schedule is Available here

 

9th and 12th Grade Students (In Person Learning)  --- COHORT A (highlighted in yellow)

 

10th and 11th Grade Students (In Person Learning) ---- COHORT B (highlighted in green)

 

All grades Student (Remote Learning) --- (highlighted in neon blue)