Congratulations to our mustang engineer club on winning the FIRST place in regional bridge competition! Congratulations to our Boys and Girls Basketball teams for representing ARLETA HIGH SCHOOL in our 1st ever California STATE Playoffs!

Bell Schedules

Regular Bell Schedule. Every Tuesday is a Professional Development Day. School starts at 10:00 AM
Description / Period Start Time End Time Length
Period 1 8:30 AM 9:52 AM 82 min
Period 2 9:58 AM 11:20 AM 82 min
Advisory A/Lunch A (9th & 12th) 11:26 AM 11:55 AM 29 min
Advisory B/Lunch B (10th & 11th) 12:01 PM 12:30 PM 29 min
Period 3 12:36 PM 1:58 PM 82 min
Period 4 2:04 PM 3:26 PM 82 min
Professional Development Schedule Every Tuesday is a Professional Development Day. School starts at 10:00 AM.
Description / Period Start Time End Time Length
Period 1 10:00 AM 10:59 AM 59 min
Period 2 11:05 AM 12:04 PM 59 min
Advisory A/Lunch A (9th & 12th) 12:10 PM 12:39 PM 29 min
Advisory B/Lunch B (10th & 11th) 12:45 PM 1:14 PM 29 min
Period 3 1:20 PM 2:20 PM 60 min
Period 4 2:26 PM 3:26 PM 60 min